Hej
Dziś nie typowo, a mianowicie jednorazowo skorzystałam z gotowca. Dostałam tą paczuszkę od znajomego i stwierdziłam , że mogę sprawdzić jak to w ogóle smakuje.Jak dla mnie jest to danie dość ostre za czym ja nie za bardzo przepadam. Ale trzeba przyznać, faktycznie przygotowuje się je bardzo szybko.
składniki
składniki
puszka tuńczyka w sosie własnym
1 papryka czerwona
1 średnia cebula
fasolka szparagowa 150g ( ja nie miałam , więc pominęłam ten składnik )
Postępowałam według instrukcji
Wsyp makaron i mieszankę z opakowania, wlej gorącą wodę i dokładnie wymieszaj.
Dodaj fasolkę szparagową wymieszaj i gotuj ok 7 min.
Dodaj fasolkę szparagową wymieszaj i gotuj ok 7 min.
Szczerze powiedziawszy na pewno nie skuszę się drugi raz na tego typu danie , ponieważ wole samodzielnie doprawić potrawy, a poza tym dania z proszku jak wszyscy wiemy nie są zdrowe!
Pozdrawiam
K.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz